Wikken en Wegen in de gemeente Culemborg

Wikken en Wegen is dè nieuwe tool voor een betere en snellere afweging van lokale projecten, gebaseerd op de maatschappelijke kosten-batenanalyse (MKBA) en het community gedachtengoed. CROW en Volq hebben samen een succesvolle pilot gedraaid voor de gemeente Culemborg. De Wikken en Wegen-aanpak heeft hier gezorgd voor enthousiaste deelnemers, betrokkenheid van belanghebbenden in het bedenken van alternatieven en een breed gedragen oplossing voor een vraagstuk dat al lange tijd speelde. Wout van der Heijden heeft afgelopen donderdag, tijdens de introductie van Wikken en Wegen op de Dag van Verkeer & Mobiliteit, een presentatie gegeven over wat deze aanpak gebracht heeft voor Culemborg.
Meer weten over Wikken en Wegen? Kijk eens op www.wikken-wegen.nl. Ook de pilot in Culemborg staat op deze site beschreven, en uiteraard ben je van harte welkom om hierover eens in gesprek te gaan bij ons op de Westersingel onder het genot van een kop koffie! Ben je al overtuigd en wil je ook graag werken met Wikken & Wegen? Dat kan als lid van Volq. Voor meer info over lidmaatschap bel of mail gerust eens naar Wout.
 
 

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Laat hier uw reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer verhalen

Doorrekening Ontwerp Klimaatakkoord

Op 13 maart 2019 publiceerde het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) de ‘Effecten ontwerp klimaatakkoord’. Tegelijkertijd publiceerde het Centraal Planbureau (CPB) ‘Doorrekening  ontwerp-Klimaatakkoord’. In deze…
All articles loaded
No more articles to load