Welkom op de Westersingel 16!

Volq heeft vanaf nu een kantoor op de Westersingel 16 in Rotterdam. Een droomplek naast het fantastische nieuwe Centraal Station. Nog een reden om lid te worden en extra leuk om eens bij ons langs te komen voor een kop koffie.

Anti kraak

Zoals je van Volq verwacht, zitten we niet zomaar in een kantoor. We hebben een fantastische plek gevonden, die ook nog eens past bij onze visie: het Volq maakt de stad. Leegstand los je niet op door er over te praten. Leegstand pak je concreet aan door ergens te gaan zitten. Door anderen enthousiast te maken over die plek en zo de plek weer waarde te geven; maatschappelijk en – op langere termijn – financieel. Daarom is Volq als eerste gebruiker anti kraak ingetrokken in het pand aan de Westersingel.

Samenwerken?

De leden van Volq werken met veel plezier in ons nieuwe pand. Maar er zijn nog een paar verdiepingen leeg! Omdat we zoveel mogelijk meerwaarde willen creëren, zouden we het gaaf vinden als andere bedrijven zich aansluiten bij ons en ook op de Westersingel komen ondernemen. Dus word lid van Volq of kom met je bedrijf anti kraak huren aan de Westersingel en samen met ons ondernemen! Kijk op de site van Villex voor de voorwaarden.

Koffie

En voor iedereen geldt: kom eens langs! Voor een kop koffie, even flexwerken of een goed gesprek met een van onze leden. We zien je graag verschijnen!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Laat hier uw reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer verhalen

Doorrekening Ontwerp Klimaatakkoord

Op 13 maart 2019 publiceerde het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) de ‘Effecten ontwerp klimaatakkoord’. Tegelijkertijd publiceerde het Centraal Planbureau (CPB) ‘Doorrekening  ontwerp-Klimaatakkoord’. In deze…
All articles loaded
No more articles to load