Het Brabant mobiliteitsnetwerk

Communitymanagement duurzame mobiliteit

Kan Volq een communitymanager leveren die op economische toplocaties overheid, organisaties, onderwijs en de omgeving samenbrengt om met elkaar de (duurzame) bereikbaarheid van het gebied te verbeteren?          

Onze Aanpak

Het Brabant mobiliteitsnetwerk (bmn) is opgericht door de provincie Noord-Brabant en werkt samen met Brabantse gemeenten om op verschillende economische toplocaties bedrijven, overheid, onderwijs en de omgeving samen te brengen op het gebied van duurzame mobiliteitsvraagstukken. De community-aanpak staat hierin centraal en dit is ook waarom Volq zich graag inzet voor bmn. Samen met alle betrokkenen op economische toplocaties formuleren we een gedeelde ambitie en zoeken we vervolgens naar mogelijkheden, oplossingen en maatregelen die we gezamenlijk kunnen nemen om deze gebieden op een duurzame manier bereikbaar te houden.      

Het resultaat

Volq levert een communitymanager voor economische toplocaties in Breda, Tilburg en ’s-Hertogenbosch. Op deze locaties werken organisaties, onderwijs, de lokale overheid en partijen in de omgeving enthousiast samen. Ze maken gebruik van elkaars kennis en ervaring en komen zo tot tastbaar resultaat. Denk hierbij aan duurzame gedragsverandering bij medewerkers, studenten en bewoners, initiatieven om de fiets of het openbaar vervoer te stimuleren, deelauto– en carpooloplossingen en resultaten met Het Nieuwe Werken.  
Scroll to Top