Overheidsparticipatie, hoe leuk kun jij het maken?

Ideeën en initiatieven van bewoners, maatschappelijke organisaties en ondernemers helpen mogelijk maken. Dat maakt je werk leuk en inspirerend. Maar hoe kom je achter je bureau vandaan? Hoe richt je een effectieve samenwerking met bedrijven, organisaties en bewoners in? Hoe creëer je ruimte voor initiatief en ga je creatief om met kaders? Wat is de juiste balans tussen on- en offline? En hoe kun je anderen meer ruimte bieden zonder zelf grip te verliezen? De ideeënfabriek XL biedt antwoorden! Om met Jules Deelder te spreken: “de ruimte binnen de perken is net zo onbegrensd als daarbuiten”.
Volq en Mijnbuurtje.nl houden op 20 oktober a.s. de ideeënfabriek XL. Laat je inspireren en ga de volgende dag fluitend aan de slag met nieuwe ideeën! Meld je nu aan.
Werk je bij een gemeente of woningcorporatie als bijvoorbeeld gebiedsmanager, projectleider of beleidsmedewerker en wil je je bewoners meer betrekken? Wil je beter zicht krijgen op ideeën en initiatieven in de buurt en op mogelijkheden om die te faciliteren en stimuleren? Kijk je op tegen de nieuwe omgevingswet en wil je weten weke voordelen en kansen die jou biedt? Ben je (communicatie)adviseur en wil je stimuleren dat collega’s meer in gesprek gaan met bewoners, maatschappelijke organisaties en ondernemers ? Dan is deze ideeënfabriek XL voor jou!
Wat kun je verwachten?
Volq is expert in het stadmaken vanuit de bottom up gedachte: het Volq maakt de stad. Met bakken ervaring in bewoners- en overheidsparticipatie en een heldere visie op de nieuwe omgevingswet brengen we jou een stap verder in samenwerking en (bewoners)betrokkenheid.
Als experts in online én offline wijkcommunicatie ontwikkelde Mijnbuurtje.nl een aanpak voor duurzame online & offline gebiedscommunicatie waarbij de lokale community centraal staat.
Tijdens deze ochtend delen Volq en Mijnbuurtje.nl enkele leerzame en inspirerende ervaringen met online en offline participatie. Daarna neem je deel aan twee van de inspirerende workshops over samenwerken met partners en bewoners.
Ons vorige congres was binnen twee weken volgeboekt!
Wil jij zeker weten dat jij er bij kunt zijn? Schrijf je nu in voor de ideeënfabriek XL “Overheidsparticipatie, hoe leuk kun jij het maken?”

Datum: Donderdagochtend 20 oktober 2016
Locatie: Rotterdam
Tijd: We starten om 9.30 en eindigen om 12.30 met een gezamenlijke lunch
Kosten: We bieden je deze workshops gratis aan

We hopen je te zien op 20 oktober. Meld je snel aan!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Laat hier uw reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer verhalen

Doorrekening Ontwerp Klimaatakkoord

Op 13 maart 2019 publiceerde het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) de ‘Effecten ontwerp klimaatakkoord’. Tegelijkertijd publiceerde het Centraal Planbureau (CPB) ‘Doorrekening  ontwerp-Klimaatakkoord’. In deze…
All articles loaded
No more articles to load