Nieuw volq: vera schelberg

Na een mooie carrière binnen de gemeente Schiedam, met als laatste functie procesmanager voor de historische binnenstad, ben ik deze week gestart bij Volq! Volq is een hecht team van bevlogen stadsmakers die gemeenten en coöperaties adviseren over opgaven als de invoer van de omgevingswet, duurzaamheidsdoelstellingen, verstedelijkingsopgaven en participatietrajecten. Thema’s waar ik als enthousiaste, daadkrachtige en mensgerichte stadsmaker graag aan werk.   

Ik heb ruime ervaring met proces- en projectmanagement in (binnen) stedelijke context, van visievorming tot uitvoering van programma’s en projecten. Ik werk graag in teamverband, met gedreven mensen aan complexe vraagstukken om deze tot realisatie krijgen. Belangrijk hierbij is energie in een proces brengen en houden om zo te komen tot impact gedefinieerd vanuit de eindgebruiker(s).

Ik geloof binnen gebiedsontwikkeling sterk in het tonen van initiatief, het leggen van verbindingen en bewandelen van nieuwe wegen. Met elkaar werken aan een omgeving die duurzaam en aantrekkelijk is met een zo hoog mogelijk maatschappelijk rendement en een omgeving die de gebruikers ook echt willen. Zeker bij stedelijke vraagstukken gaat het om durven leren en ontwikkelen, anders denken en vooral doen. Samen maken we de stad en ik wil daar graag mijn steentje aan bijdragen. Dus wil je eens doorpraten over (binnen)stedelijke ontwikkeling en hoe het leuker en anders kan? Of heb je misschien al een prangende vraag op dit gebied? Laat het me weten, ik ga graag met je in gesprek.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Laat hier uw reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer verhalen

Draagvlak kopen, is dat verstandig?

Een woningcorporatie die zonder huurverhoging een complex woningen verduurzaamt, teert in op reserves. Dat kan financieel technisch verantwoord zijn, maar is het verstandig? Argumenten om…

Het gevecht om de ruimte

Onder de noemer van ‘het gevecht om de ruimte’ hebben gemeenteraads- en collegeleden van Gemeente Pijnacker-Nootdorp onder leiding van Marcel Jongmans en Bas Nootenboom van Volq een serious game gespeeld. Het…
All articles loaded
No more articles to load
Scroll to Top