Nieuw volq: Kim Kreeft

Hi! Ik ben Kim, en sinds deze maand aan de slag gegaan als adviseur omgevingscommunicatie bij Volq. Ik stel me graag voor aan de hand van onze kernwaarden.

Impact

Als ik het over ‘impact’ heb, denk ik vooral aan wat eraan vooraf zou moeten gaan: ‘een positieve bijdrage leveren’ of voor ‘positieve verandering zorgen’. Door samen te werken buiten de ivoren torens en het gesprek aan te gaan met diverse belanghebbenden kom je erachter wat er echt leeft en speelt. Vervolgens kun je op basis hiervan komen tot een passende oplossing of actie en gaan communiceren met de juiste tone-of-voice. In mijn werk is het creëren van impact een uitgangspunt, maar ik geniet ook van de weg ernaartoe. Het liefst doorloop ik het hele proces van A tot Z en blijf ik betrokken tot en met de uitvoering.

Energie

Energie krijg ik van mensen samenbrengen die elkaar kunnen versterken. 1+1=3: samen kom je bewezen tot betere ideeën. Wat dat betreft zit ik bij Volq op mijn plek. Hier hoop ik de opdrachten in teamverband op niveau te brengen door kritisch en opbouwend te kijken naar gebiedscommunicatie en -branding met de ontvanger in mijn achterhoofd. Altijd gepaard met een flinke dosis humor en plezier en gedreven door de vraag: hoe kan het beter, sneller en leuker! Communicatie moet vooral bereikbaar en begrijpelijk zijn. Dit lijkt misschien logisch maar ik zie vaak dat dit nog naar de achtergrond verdwijnt als mensen in al hun enthousiasme en met reeds vergaarde kennis naar buiten treden. Keep it simple, dat geeft meestal het gewenste resultaat.

Ontwikkeling

Als stadmaker voel ik me als een vis in het water in een omgeving die zich positief ontwikkelt. Volq werkt vanuit de visie dat er ruimte gemaakt moet worden voor initiatief met een energieke stad als resultaat. Dat vertaalt zich ook door in onze werkplek binnen ZOHO Rotterdam, een plek die wordt bestempeld als creatieve hotspot. Het voelt goed om daar nu onderdeel van uit te gaan maken en aan bij te dragen. Als adviseur omgevingscommunicatie kan ik in deze tijd mijn hart ophalen. We raken steeds meer en op steeds meer mogelijke manieren met elkaar verbonden, de communicatiesnelheid ligt ongekend hoog wat het vak uitdagend maakt. We zijn een weg ingeslagen waarbij iedereen alles met elkaar deelt en dit zal ook de komende jaren nog flink toenemen. Dit biedt kansen en mogelijkheden maar veel opdrachtgevers vragen zich af hoe ze hier op kunnen anticiperen. Met veel toewijding en plezier werk ik hieraan mee!

Ik werk vanuit de Rotterdamse ‘geen woorden maar daden’-mentaliteit en maak graag eens persoonlijk kennis. Misschien heb je al een prangende vraag of kun je ergens hulp bij gebruiken? Bel of mail mij gerust via T: 06-83220971 of kimkreeft@volq.nl 

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Laat hier uw reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer verhalen

Duurzaam naar je werk!

De manier waarop je van je woonadres naar je werkadres reist, wordt bepaald door vele factoren: de afstand, het weer, de beschikbaarheid van openbaar vervoer,…

Waar is de regenton gebleven?

De intensiteit van regenbuien neemt toe, zomerse hittegolven zijn eerder regel dan uitzondering geworden. Dat het klimaat verandert, ervaart iedereen wel. Er is vooral discussie…
All articles loaded
No more articles to load
Scroll to Top