Nieuw volq: Jonne Robberegt

Hi! Mijn naam is Jonne en sinds maart ben ik nieuw in het team van Volq. Graag wil ik jullie meer vertellen over mijn drijfveren en waar en vooral waarom ik mij wil inzetten voor het volq.

Met eigen krachten samenwerken

De zelfredzaamheid van mensen wordt de laatste jaren flink op de proef gesteld. Decentralisaties en bezuinigingen zorgen ervoor dat er een beroep wordt gedaan op de bewoner om het heft in eigen hand te nemen. Dit wordt alleen maar meer wanneer de Omgevingswet wordt geïntroduceerd. De verplichting om bewoners te laten participeren vraagt om een gedegen aanpak. Naar mijn mening zijn daarin nog vele stappen te gaan, die ik graag, samen met de organisaties, in de goede richting zou willen zetten. Samen kom je vooruit. Ik denk graag mee over de praktische invulling van grootste plannen.

Onze steden leefbaarder én leuker maken

Als geboren en getogen Vlaardinger, pendel ik al een tientaljaren tussen Vlaardingen en Rotterdam. Trots op mijn stad met dorps karakter, maar ook gek op de grote stad. Vlaardingen wordt opgeslokt door Rotterdam, wat ik van dichtbij mee maak. Iedereen van mijn leeftijd trekt liever de stad (Rotterdam) in. Is er genoeg oog voor de bewoners in een wijk? En waarom willen de bewoners zichzelf niet hard maken voor een fijnere leefomgeving? Mijn droomscenario is dat alle mensen trots zijn op de plek waar ze wonen, en ze hier ook zelf tijd en energie in willen steken.

Impact, Energie en Ontwikkeling

De drie kernwaarden van Volq. Voor mij is impact niet alleen het doel, maar vooral de weg er naar toe. Organisaties helpen met de juiste tone-of-voice ontwikkelen en bewoners activeren om aan de slag te gaan; dat is de impact die ik graag zou willen hebben. Energie krijg ik van samenwerken. Verschillende mensen spreken, verhalen horen en elkaar versterken.  Bij ontwikkeling denk ik aan zowel interne als externe ontwikkeling. Bij Volq krijg ik de kans om te ontdekken waar ik het meeste energie van krijg. Ik ben nieuwsgierig en leergierig en kijk ernaar uit om nieuwe verhalen te horen en te schrijven!  Daarnaast wil ik dat de adviezen die wij meegeven aan organisaties, hen ook in staat stellen om zelf te ontwikkelen en te leren.

Ik maak graag persoonlijk kennis om te kijken of Volq wellicht kan bijdragen aan het beantwoorden van je vraag! 
Koffie? Mail of bel me dan gerust via t: 06-46380974 of via jonnerobberegt@volq.nl

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Laat hier uw reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer verhalen

Doorrekening Ontwerp Klimaatakkoord

Op 13 maart 2019 publiceerde het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) de ‘Effecten ontwerp klimaatakkoord’. Tegelijkertijd publiceerde het Centraal Planbureau (CPB) ‘Doorrekening  ontwerp-Klimaatakkoord’. In deze…
All articles loaded
No more articles to load