Onno de Vries, Ron van Vliet, Wout van der Heijden en Ruud de Graaf van Volq

Volq – verschillende ideeën, zelfde insteek

Maar eigenlijk zijn jullie dus concurrenten van elkaar, zei mijn zoon van 14 toen ik hem uitlegde dat ik toetrad tot Volq.
Kijk naar de profielen van verschillende Volq-leden en oppervlakkig gezien heeft hij gelijk. We hebben meerdere Volq-ers met een track record in woningbouw, RO, vastgoed. Met een solide universitaire opleiding. En thuis bij gemeentes, woningcorporaties en ontwikkelaars.

En toch is het anders. De ene Volq-er legt zich toe op het betrekken van bewoners in een gebiedsvisie, de ander is expert in CPO en we hebben zelfs een deskundige op het vlak van zelfrijdende auto’s. En ik – naast “dingen voor elkaar krijgen” – leg me toe op “hoe goed is de organisatie daarachter?” Wat ons bindt is de fascinatie voor hoe de stad (maar ook: het dorp) zich ontwikkelt. Gaat vaak over vastgoed en grond, maar altijd over hoe mensen fijn wonen en werken. Gaat vaak over inhoud, maar altijd over samenwerken en energie brengen.

Geïnteresseerd om ook lid te worden? Kom eens langs op onze pop-up-werkplek aan de Westersingel. Want behalve boeiend is het ook gezellig bij Volq. We hebben een koelkast en een koffie-apparaat!

Of neem contact met mij op, want ik vertel je graag waarom ik voor Volq kies.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *