De Buurt Leiden Stationsgebied

Pop-up buurt voor Stationsgebied Leiden

Zo af en toe kun je echt iets leuks organiseren in je projecten. Zo ook nu in mijn klus voor de Gemeente Leiden voor de realisatie van Lorentz. Een multifunctioneel gebouw in het stationsgebied, waar ik eerder over schreef in mijn blogs over een nieuwe uitdaging en de gebiedsmarketing. Deze zomer komt er midden in het Stationsgebied een pop-up buurt!

Omdat er beroep is ingesteld tegen het bestemmingsplan, start de bouw van Lorentz niet eerder dan in oktober 2016. Dat geeft ons de mogelijkheid om deze zomer iets gaafs te doen op de bouwlocatie. Iets wat meer is dan een ‘gewoon’ evenement. Iets waarmee Leiden deze zomer nog een mooie trekpleister erbij heeft: De Buurt.

De Buurt is een pop-up buurt die drie maanden open is en die al het moois van Leiden en de zomer combineert. Een buurt met een kroeg, een theater, een strand en een sportveld. Met optredens, muziek en feesten voor en door Leiden. Een plek voor een ontspannen biertje en het bekijken van de Olympische Spelen. Check de website of facebook voor meer informatie, of wordt gewoon permanente Buurtbewoner net als wij!

Bij Volq houden we van reuring in de stad, we maken er graag samen een feestje van. Mensen zorgen voor energie, en maken de stad. Op naar een fantastische zomer en nog veel meer van dit soort leuke projecten!

1 antwoord
  1. Teja
    Teja zegt:

    Jammer van de vertraging maar wat een geweldig plan om de tijd zo op te vullen. Ik ben heel benieuwd naar de programma’s die er komen. We gaan zeker kijken!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *