Gezocht: volqse ondernemers met energie en impact

Steeds vaker krijg ik de vraag: “wie kunnen er bij jullie lid worden?” Hieronder volgt het antwoord. Ik vertel graag over onze ambities en de nieuwe leden die wij zoeken om die te realiseren. Liever een mondelinge toelichting tijdens een kop koffie, in plaats van deze blog lezen? Bel of mail dan naar Wout.

Karakter

Laat ik voorop stellen: niet iedereen kan lid worden. De leden van Volq hebben een gedeelde ambitie en leggen daarbij de lat hoog. We zoeken nieuwe leden die bij ons passen en tegelijkertijd ook een duidelijke toegevoegde waarde hebben. Daarvoor hebben we met elkaar drie uitgangspunten opgesteld.

Uiteraard sta je als nieuw lid volledig achter onze visie ‘het Volq maakt de stad’. Dat is ons startpunt in al ons doen en laten. Voor jou als nieuw lid is dit logisch. Vervolgens kijken we naar twee aspecten: energie en impact.

Energie gaat over hoe je je projecten aanpakt, hoe je je opdrachtgevers bedient. Leden van Volq creëren, brengen en ontdekken energie. Wij geloven dat een succesvolle adviseur of manager een leider is. Iemand die op basis van zijn eigen inzet en energie anderen inspireert en enthousiast maakt.

Het resultaat van dit energieke proces is impact. Je inspanning leiden daadwerkelijk tot verandering, tot resultaat. En is dus meer dan alleen een steen in de vijver. Bij Volq zetten we een positieve beweging in gang en we gaan pas weg als er een blijvend resultaat is.

Volq iets voor jou?!

Dus wie kunnen er lid worden? Ondernemers die zich kunnen vinden in onze filosofie het Volq maakt de stad en die energie én impact hebben. Herken je je hierin? Dan is Volq iets voor jou! Neem contact op met Wout voor een kennismaking. We lichten graag toe wat de toegevoegde waarde van Volq voor jouw onderneming is.

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *